Букмейкърската контора 1xBet е една от най-популарните компании в бранша в Източна Европа. Сайта на БК е преведен за 40 езика, а брой на играчите е повече от 400 000.

Причините на разширяване на букмейкъра от няколко наземни пунктове из Русия до мултинационална компания са: богат избор на спортове за залагване, различен тип ставки и пазари, високи коефициенти, над десет предложени бонуси и бърза 1xBet регистрация.

Четири начина на 1xBet регистрация

Контората предлага за избор четири начина на регистриране, които няма да отнемат повече от 20 минутки вашето време:

 • Регистрация с Един клик – най-бързия начин да започнете да печелвате още сега.
 • Регистрация с телефонен номер – въвеждате номера си и получавате готови данни за вход.
 • Опция на регистрация чрез имейл адрес – получавате на имейла потвърждаването и сте готови за игра.
 • Регистрация посредством социалните мрежи – влизате в акаунта на избраната мрежа и вече минахте 1xBet регистрация.
Вземете своя бонус

След 1xBet регистрация получете Бонус

За всеки нов клиент компанията предлага не само богат избор на спортове за залагване – футбол, бокс, регби, баскетбол, а и първоначалния бонус за регистрация. Той е в размер на 130 евро. Допълнително получавате още 300 бала за промомагазин.

Така че след регистрация ще имате пари за залагване по основната ви сметка и по бонусната сметка. Достатъчно е за да започнете да печалвате веднага след 1xBet регистрация.

1xBet регистрация в сайта

Нека да разберем основните стъпки за всеки начин от 1xBet регистрация по-детайлно.

Трябва да отбележим, че преди да се регистрирате трябва да потвърдите пълнолетната си възраст. Компанията 1xBet вход директно съблюдава законите на хазартните игри.

Един клик – и сте регистрирани

Названието на тази опция на 1xBet регистрация точно сътветства на самия начин. На вас ви се наложи да направите само едно натискане за да сте регистриран участник на 1xBet вход съобщество.

Първо, което трябва на направите, след като сте влезли в сайта, е да намерите бутона Регистрация горе вдясно в страницата. След като ще го натиснете, на вас ви бъде предложено четири горепосочените начина на 1xBet регистрация.

Изберете Един клик. Веднага след избирането система автоматически ще генерира логина и парола за влизане. Обикновенно за логина се използва осем случайни букви на латински алфавит, а за парола – същия брой случайни цифри.

Готово, може да правите залозите. Ако не искате да записвате генерираните от система знаци, може да променте логина и парола на тези, които са удобни за вас, в менюто Настройки. А в личния си кабинет трябва да попълните анкетата за потребаители, които току-що минаха 1xBet регистрация. Без въведени даниите в нея, няма как да теглите печалбите си.

Телефонен номер за по-лесна регистрация 1xBet

Тази опция на регистрация в сайта 1xBet също може да изберете след натискането на зеления бутон за регистриране.

Тук в съответното поле трябва да посочите актуален телефонен номер. Системата ще генерира парол за влизане в сайта и ще ви го прати по смс. След като го получите може да се ползвате с телефонния си номер като с логин за влизане. Системен парол може да смените в раздел Настройки.

Телефонен номер за по-лесна регистрация 1xBet

При този метод на 1xBet регистрация също има възможност само да правите залози. За да си осигурите тегленето на печалби, трябва да попълните анкета в профила си. Това няма да отнеме много време, ама ще отвори достъп към повече варианти за залагване, допълнителни бонуси и, основно, към изтегляне на печалби.

Регистрирайте се чрез имейл адрес

Тази опция на 1xBet регистрация е много удобна:

 • Първо, може да използвате имейла си като логина за влизане.
 • Второ, може самостоятелно да избирате логина и парола веднага при регистрирането и няма да Ви се наложи да променяте логина повторно.
 • За този тип регистрация анкетата на профила трябва да попълвате веднага. А това значи, че всички оферти за регистрираните клиенти ще бъдат достъпни за вас без допълнителни действия.

След като сте избрали начина на регистрирането с имейл и сте въвели всички необходими данни, на пощата ви ще бъде изпратено писмо с потвърждение на e-mail адрес. За да го потвърдите трябва на кликнета на линка в писмото. След този дейсвие сайта на 1xBet вход ще се отвори и вие може да започнете да залагвате на спорта и да играете в казино.

1xBet регистрация чрез социална мрежа – най-съвременния начин

Ако избрахте начина на регистрация посредством социалните мрежи, първо трябва да изберете иконата на мрежата, която за вас е най-удобна. За избор са предложени Вконтакте, Facebook, Однокласники, Google+.

След избора ще се появи прозорче, в което трябва да въведете логина и парола за влизане в мрежата. Всички данни, които сте въвеждали при регистрация в нея ще бъдат синхронизирани с данни на профила 1xBet.

1xBet регистрация чрез социална мрежа – най-съвременния начин

 

С този начин на регистрирането веднага ще получите възможност за тегленето на печалби, а също така достъп към всички предложените от БК оферти. А допълнително ще избегнете досадно попълване на същата информация още веднъж. Според нас, тази опцита на регистрация е най-удобна.

Общи правила при регистрация 1xBet

Независимо от избрания начин на регистрация, трябва да знаете следна информация:

 • Регистрация няма право да бъде направена няколко пъти от един и същия ір-адрес. Така че ако някой от вашето семейство или от приближените хора вече правиха регистрация от този адрес, вие няма да имате възможност да се регистрирате.
 • Ако не сте сигурни, дали вашия ір-адрес вече е регистриран в сайта на 1xBet, може да го проверите с помощта на онлайн-чата в сайта или да изберете друг начин за връзка със специалистите на 1xBet.
 • Право на регистрация има само хора с пълнолетна възраст. Децата под 18 години няма право да играят хазартни игри според законите на държавата ни.
 • По време на регистрация с който и било начин има възможност да въведете специален 1xBet промокод, който ще уголеми сумата на бонус за регистрация.
 • Регистрация в 1xBet може да направите не само от десктоп версията на сайта, но и през мобилния браузър и използвайки специално изработено 1xBet регистрация приложение.
 • Преди регистрация трябва да изберете валутата за разплащане, удобна за вас, тъй като после няма възможност да я промените.

Трябва да помните тези правила преди регистрирането за да нищо няма да пречи на печалбите ви.Вземете своя бонус

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 − един =